Corona Virus

Corona Virus

Update 03/11/2020 We hebben de melding ontvangen dat we als strijkatelier mogen open blijven. Ons personeel heeft extra opleiding gekregen om op een veilige manier te strijken. Aan onze klanten vragen we dat ze rekening houden met de volgende veiligheidsvoorschriften:

  • Maximaal 1 klant. Zie je dat er een klant aanwezig is, wacht even in je wagen. Gelieve afstand te bewaren en een mondmasker steeds te dragen.
  • Hou het contact kort en respecteer een minimale afstand van 1,5 meter.

Op 11/5 gaan wij terug van start en kunnen de klanten de strijk terug binnenbrengen. We zijn open van maandag tot donderdag en dit van 08.00 u. tot 18.00 u. Tot dan !


Update 28/04/2020

Beste klanten,

Als de situatie gunstig evolueert zal het strijkhoekje en zijn strijkpunten terug open gaan op 11/5.

Indien er de volgende dagen terug een stijging van ziekenhuisopnames is, dan zal dit waarschijnlijk op een later tijdstip zijn.

Van zodra we duidelijkheid hebben zullen we de vaste klanten zeker een seintje geven.


Update 16/04/2020

De regionale en federale topministers hebben op de nationale veiligheidsraad zoals verwacht beslist dat de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus met twee weken verlengd worden.

Dus voorlopig moeten wij nog verplicht sluiten tot 3 Mei.


Update 01/04/2020

Beste klanten,

Zoals jullie gehoord hebben is de verplichte sluitingsdatum voorlopig tot 19 april en mogelijk tot 3 mei.Wij blijven dagelijks telefoons en e-mails krijgen met de vraag wanneer we terug open gaan. Voorlopig kunnen wij daar ook niet op antwoorden. Van zodra wij terug open kunnen gaan laten we dit zeker weten aan de klanten.

Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en we zien elkaar binnen kort weer terug.
Ondertussen wil ik ook echt aan iedereen vragen om voorzichtig te zijn en goed op je gezondheid te letten.

Leen Adriaenssens


20/03/2020 Beste klanten,

Gezien de recente beslissing van de regering om de maatregelen inzake het Coronavirus te verstrengen, zullen wij de vestigingen in Vosselaar Turnhout en Rijkevorsel sluiten en dit tot 3 April 2020.

De klanten die nog strijk bij ons hebben staan zullen gecontacteerd worden om deze af te halen.

Heb je nog vragen? Kan je ons steeds mailen op info@strijkhoekje.be

We zijn ervan overtuigd dat in de huidige omstandigheden deze beslissing de enige juiste is. We weten zeker dat jullie begrip zullen hebben voor deze beslissing.

Vriendelijke groeten en tracht jezelf en je omgeving gezond te houden,

We zien jullie graag terug na 3 April.