Ik heb nog papieren dienstencheques die ik niet meer zal gebruiken of die bijna vervallen zijn. Wat kan ik doen?

Post

Comments Off on Ik heb nog papieren dienstencheques die ik niet meer zal gebruiken of die bijna vervallen zijn. Wat kan ik doen?   |  

Papieren dienstencheques die niet werden gebruikt of waarvan de vervaldatum niet overschreden is, kunnen terugbetaald of omgeruild worden.

Voor terugbetaling moet u rekening houden met 0,25 € incl. BTW voor administratiekosten per bestelling. Let op, elke dienstencheque, die tijdens het vorige kalenderjaar werd aangekocht wordt maar terugbetaald aan 70 % van de aanschafwaarde verminderd met € 0,25 incl. BTW per bestelling voor administratiekosten.
Omruiling: hiervoor wordt 0,25 € (incl. BTW )per cheque gefactureerd voor administratiekosten. Omruiling van elektronische cheques is gratis.*
* Indien de aanschafwaarde van de dienstencheques intussen veranderd is, zal u in elk geval ook een factuur ontvangen voor dat verschil.

Als u terugbetaling of omruiling van papieren dienstencheques wenst, download dan dit document en stuur het volledig ingevuld terug samen met de rechterluikjes van deze Dienstencheques.